mohd khairul azmier's FotoPage

By: mohd khairul azmier shahardin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Feb-2009 00:43 Email | Share | | Bookmark
snowboard at albstadt ebingen

 
 
 
View all 12 photos...


akhirnye siap jgk entry kali nih..hahaha. winter membuatkn kemalasan aku semakin tegar.hiiyahh!!! snowboard di albstadt ebingen.lokasi fav utk bermain sbb ade rumah mmber.hahaha.tmbh2 kawasan ni mmg kurang org main,so mmg sesuai la utk beginner mcm kami nk try2

so,enjoy..


jumpe lagi next week!
next destination : cairo,mesir. yes!!!


Tuesday, 10-Feb-2009 00:04 Email | Share | | Bookmark
hohenzollern burg

 
 
 
View all 5 photos...


lama aku xupdate fp ni gara2 exam.at last de jgk benda nk update..
trip ke castle hohenzollern.actually trip utk junior2 yg baru sampai,tp disebabkan tahun lepas x pegi lg,so aku join la kali ni.so, sile2..komen2 membina amat dialu2kan.


Tuesday, 30-Dec-2008 21:03 Email | Share | | Bookmark
london-manchester-liverpool-birmingham-southampton-london(tmbh)

leicester at night
welcome man u fans!
old trafford! yes!!
View all 26 photos...



trip ke uk on 20th dec aritu.semingu kitorang kt uk.tima kasih to org2 hannover merancang trip yg sakan aritu.korang mmg bes. turun london,pegi leicester pastu manchester 'n' liverpool.sambung g birmingham,southampthon dan last skali london balik utk boxing day. tq jgk utk bdk2 so'ton.layanan mesra abes ar.sume ahli rombongan muka xnk balik je.ahaha. enjoy..


Sunday, 7-Dec-2008 16:28 Email | Share | | Bookmark
soccer on nikolaustag @nikolaus day!

 
 
 
View all 6 photos...


ari sabtu semalam iaitu hari nikolaus(aku pun xtau sebb ape ade ari nikolaus ni) ade futsal dekat achalm squash.ala-ala open.1 pasukan melayu oleh aku,matdeng,baim dan ball pon turut menyertainya.keputusan?xpayah la.mari kite tgk pic.hehe.


Monday, 1-Dec-2008 23:02 Email | Share | | Bookmark
jalan jalan edisi Tuebingen

tepi sungai
rumah2 lame yg kaler2 tapi senget2..
 
View all 14 photos...



kali ni pegi jalan2 dkt tubingen plak..bndar dkt2 reutlingen je.lam 9-10 minit da smpai ngan train.btw, tubingen ni ade universiti yg 1 of tertua dkt germany ni.mostly org kat tubingen mesti ade kaitan ngan university die,kalau tak student, mesti keja ngan uni punye.

jalan besame budak2 reutlingen yg sudi menjadi model ngan sorang budak albstad,azam.haha. x jadi g nurnberg punye pasal.sile2 la komen okeh.cao...



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net